6 augusti 2009
18:00

Laxarby IF

Referat: Tösse IF - Laxarby IF

Första höstmatchen, där vi efter en ganska jämn första halvlek, föll vi ihop i den andra och orkade inte riktigt hela matchen.

1:a halvleken var ganska jämn, där vi tog ledningen redan i den 4:e min då Amelia påpassligt stötte in bollen, men bara 2 min senare fick en TIF-spelare kalasträff från långt håll, och bollen seglade in till 1-1. Efter detta blev vi stillastående och TIF kunde göra både 2-1 på straff och 3-1 på en lobb, innan vi spottade upp oss och Linn kunde reducera i den 24:e min via ett hopslag. Tyvärr lyckades vi inte hålla detta till pausen för bara kort eftervårt mål, gick vi bort oss och TIF kom tre mot en och kunde göra 4-2 i den 26 min. Vi hade svårt hålla ordning på deras spelare men skapade ändå en del lägen själva.

I 2:a halvleken så började vi återigen bra, där Hanna elegant kunde skjuta in 3-4 i den 32 min, och då trodde vi på en vändning. Men efter detta så tappade vi vårt spel helt och blev alldeles för stillastående och de kunde ganska enkelt göra tre mål till, då vi var för "snälla" och inte gick på ordentligt.

Matchen blev inte vad vi väntat oss, då vi tidigare i år spelat tre oavgjorda matcher mot Tösse, (två trän-matcher och en seriematch), men så kan det gå när vi inte är på "hugget" och "hänger" i hela matchen, så vi får träna på detta! Resultatet 7-3 till Tösse skall sägas var fullt rättvist, då de var bättre!